Waarom klanten voor ons kiezen?

Omdat wij expertise en ervaring in huis hebben, die je niet snel vindt bij een accountant of boekhouder. Wij werken snel en effectief en factureren onze werkzaamheden tegen een reële prijs. Ook hebben onze cliënten geen angst om te bellen of te mailen, daar wij hiervoor geen factuur sturen.  VDG & Partners zijn makkelijk benaderbaar en dat vinden onze klanten erg prettig.  Ook prettig is, dat VDG & Partners op bijna alle vragen direct een antwoord heeft, zodat er snel duidelijkheid is.  VDG & Partners heeft een netwerk met specialisten en kunnen jou adviseren in sales, marketing en automatisering of te wel VDG & Partners weten how to run a business, wij spreken de taal van de ondernemer en hebben zelf op de werkvloer gestaan en daarom onderscheiden wij ons t.o.v. accountants- en boekhouders!

“wij hebben maar een doel, jouw business vooruit helpen en samen gaan we kijken waar we jouw business kunnen optimaliseren, succes is een keuze!

Met één telefoontje en je bent overgestapt. Bel mij gerust:  0638 565 459 of mail: rob@vdg-en-partners.nl

Overstappen is GRATIS en nog nooit zo eenvoudig geweest klik hier!

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Wij hebben geen duur en statig kantoor, omdat wij een online kantoor zijn voor online ondernemers. In ons netwerk hebben wij vakmensen met de nodige disciplines, waarmee al uw eventuele vragen beantwoord kunnen worden. Dit maakt de overheadkosten voor ons beheersbaar, waardoor wij scherpe tarieven kunnen hanteren. De gemiddelde ondernemer van nu, vaak goed geschoold, kent het voordeel van automatisering en online werken…

Automatiseer je boekhouding d.m.v. Scan & Herken.

Heb jij niets met boekhouden, maar wil eigenlijk wel dagelijks up-to-date zijn met je boekhouding, dan zijn wij jouw partner. Wij hebben de beste en goedkoopste oplossing van Nederland voor jouw boekhouding, door je boekhouding te automatiseren.

Als je dagelijks je facturen (in pdf formaat) per email  aan ons opstuurt, scant ons systeem de factuur en maakt een boekingsvoorstel wat wij controleren en vervolgens boeken. 24/7 ben je dan bij met je administratie.

 

Jouw voordeel!

Door online op de meest effectieve en simpele wijze jouw administratie aan ons tegen de minimale kosten uit te besteden bespaar je veel tijd en geld.

Je hoeft niet meer maandelijks naar je boekhouder te rijden en een maand te wachten of alles is ingeboekt! Ook geen gesjouw meer met je ordners! Je kunt geen bon meer kwijtraken en online heb je dagelijks inzicht in je cijfers!

And last but not least je bespaart heel veel tijd en geld!

Ja, dat wil jij toch ook, dagelijks overzicht, geen administratieve rompslomp meer hebben, heerlijk toch! Het enige wat je nog moet doen is een offerte aanvragen en dat doe je door je N.A.W. gegevens te mailen aan info@vdg-en-partners.nl met de tekst, ja, ik wil ook mijn administratieve processen automatiseren.

Welkom bij de VDG & Partners.

Wij werken met:

Yuki software, de software van de toekomst

Van je besparingen op vakantie gaan, is met één telefoontje geregeld!
Bel 0638 565 459 je zult er geen spijt van krijgen!

Wij bieden kwaliteit en onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk voor MKB bedrijven.