Heb jij een samenstellingsverklaring nodig?

Dan kunnen wij deze conform de wet- en regelgeving, voor je samenstellen. De meeste ondernemers met een organisatie zoals een eenmanszaak, vof, man/vrouw vof, maatschap of commanditaire vennootschap hebben geen accountantsverklaring nodig voor hun administratie of jaarrekening!

Je hebt wel een accountantsverklaring nodig als je aan twee van de onderstaande voorwaarden voldoet:

  1. de waarde van de activa van uw organisatie minus de herwaarderingsreserve en minus de reserve deelnemingen hoger zijn dan € 4.400.000,- en de omzet bedraagt meer dan € 8.800.000,-
  2. de organisatie meer dan 50 medewerkers in dienst heeft.

Samenstellingsverklaring van VDG & Partners

Wij stellen jouw jaarrekening samen, in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Als bevestiging voegen wij daar een samenstellingsverklaring aan toe. Zo weet de ontvanger van de jaarrekening, dat deze door ons met zorgvuldigheid is samengesteld en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. 

Een jaarrekening is niet verplicht voor ZZP’ers, eenmanszaken en V.O.F.’s. Bedenk wel dat zonder een deugdelijke jaarrekening, je niet weet hoe je bedrijf er voor staat en je geen krediet krijgt en wordt zaken doen in het algemeen een stuk moeilijker, ook als je de zaak wilt verkopen. Daarom adviseren wij wel een jaarrekening op te laten maken en met onze tarieven maken wij het voor iedereen mogelijk!

Download hier onze voorbeeld jaarrekening

Jaarrekening € 299,00

Let op: Onze prijzen voor een jaarrekening zijn erop gebaseerd, dat jij een correcte Balans en W&V in Excel aan ons aanlevert met een actuele activastaat in Excel (indien van toepassing)

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Bel of mail mij gerust: 0638 565 459 of mail: rob@vdg-en-partners.nl

Je bent van harte welkom bij de VDG & Partners

Algemene voorwaarden van VDG & Partners

Privacyverklaring