Heb jij een samenstellingsverklaring nodig?

Dan kunnen wij deze conform de wet- en regelgeving, voor je samenstellen. De meeste ondernemers met een organisatie zoals een eenmanszaak, vof, man/vrouw vof, maatschap of commanditaire vennootschap hebben geen accountantsverklaring nodig voor hun administratie of jaarrekening!

Je hebt wel een accountantsverklaring nodig als je aan twee van de onderstaande voorwaarden voldoet:

  1. de waarde van de activa van uw organisatie minus de herwaarderingsreserve en minus de reserve deelnemingen hoger zijn dan € 4.400.000,- en de omzet bedraagt meer dan € 8.800.000,-
  2. de organisatie meer dan 50 medewerkers in dienst heeft.

Samenstellingsverklaring van VDG & Partners

Wij stellen jouw jaarrekening samen, in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Als bevestiging voegen wij daar een samenstellingsverklaring aan toe. Zo weet de ontvanger van de jaarrekening, dat deze door ons met zorgvuldigheid is samengesteld en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. 

Een jaarrekening is niet verplicht voor ZZP’ers, eenmanszaken en V.O.F.’s. Bedenk wel dat zonder een deugdelijke jaarrekening, je niet weet hoe je bedrijf er voor staat en je geen krediet krijgt en wordt zaken doen in het algemeen een stuk moeilijker, ook als je de zaak wilt verkopen. Daarom adviseren wij wel een jaarrekening te laten maken en met onze tarieven maken wij het voor iedereen mogelijk!

Let op: Onze prijzen voor een jaarrekening zijn erop gebaseerd, dat jij een correcte Balans en W&V in Excel aan ons aanlevert met een actuele activastaat in Excel (indien van toepassing)

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Boekhouden d.m.v. Scan & Herken

Heb jij geen tijd of zin in boekhouden, besteed het dan uit aan VDG & Partners, die jou tevens op alle gebied, vanwege haar netwerk, kan bedienen waarmee je duizenden euro’s op jaar basis kunt besparen! 

Gewoon elke dag je facturen als PDF mailen aan 123456herken@e-boekhouden.nl en je administratie is 24/7 up-to-date en je hebt 24/7 online inzicht in je cijfers en dat is toch wat elke ondernemer wil en je bent voordeliger uit dan bij je huidige boekhouder/accountant.

  • Wilt u online meekijken, dan is de meerprijs € 7,95
  • Wilt u online factureren, dan is de meerprijs € 6,95

Heb jij een Holding

Heb jij een holding waar je zelf de boekingen heb gedaan of moeten de loonjournaal posten nog geboekt worden, dan kunnen wij jou daarmee helpen, waarna wij je jaarrekening kunnen samenstellen voor € 299,00

Bel of mail mij gerust of bel:  0638 565 459 of mail: rob@vdg-en-partners.nl

Sinds 1985 ben ik ondernemer en kon succesvol zijn door me goed te laten informeren, dus gebruik mijn ervaringen voor jouw succes…

Je bent van harte welkom bij de VDG & Partners

Algemene voorwaarden van VDG & Partners

Privacyverklaring