Over mij

Online bestellen wij van alles en nog wat en vertrouwen erop dat het allemaal goed gaat en gelukkig gaat het ook goed, dus waarom geen online boekhouding d.m.v. van Scan & Herken met ondersteuning van iemand die de expertise en ervaring in huis heeft om jou optimaal te kunnen adviseren. Veel van mijn cliënten ken ik niet, maar zijn zo tevreden, dat ze nieuwe cliënten aanbrengen. Mijn cliënten zijn veelal goed opgeleide ondernemers uit diverse branches zoals o.a. uit de Consultancy business, ICT’ers, Software ontwikkelaars, Makelaars en advocaten kantoren

Daar ik online werk heb ik geen duur kantoor nodig en persoonlijke gesprekken worden in de meeste gevallen telefonisch afgehandeld en dat zie je terug in mijn scherpe tarieven.

Bij nationale- en internationale ondernemingen heb ik op directie niveau administratieve en commerciële ervaring opgedaan. Met die bagage in mijn rugzak,  heb ik de stap naar het ondernemerschap gezet en heb de eerste 10 jaar, mede vanwege mijn opleiding “bedrijfskunde”, als interim manager in diverse branches gewerkt, waarna ik een accountancy ben gestart en met die ervaring kan ik jou van dienst zijn. Ik ben als ondernemer bekend met de klappen van de zweep en ken de valkuilen die iedere ondernemer op zijn pad naar succes tegenkomt. Met die bagage onderscheid ik mij van de boekhouders en accountants.

“Ik heb maar een doel, jouw business vooruit helpen en samen gaan we kijken waar we jouw business kunnen optimaliseren, succes is een keuze!”

Met één telefoontje ben je overgestapt. Bel mij gerust:  0638 565 459 of mail: rob@vdg-en-partners.nl

Nog meer VDG & Partners voordeel

Alle jaarrekeningen en aangiftes en overige zaken worden door mij persoonlijk afgehandeld. Dit in tegenstelling van een accountantskantoor die dit meestal aan hun personeel overlaten, maar jij mag wel de accountantsfactuur betalen!

Belastingvoordeel

Vaak hoor ik zeggen, “ik heb een goede accountant, want ik hoef nooit belasting te betalen”? Ja, logisch daar de regels voor kleine B.V. ’s niet erg ingewikkeld zijn en laten weinig ruimte over voor creativiteit.  Echter wel bij investeringsaftrek, afschrijvingen, evenals bij de scheidslijn privé/zakelijk boeken, valt er nog veel voordeel te behalen. Uiteraard binnen de ruimte die de wet- en regelgeving toelaat.

Overstappen

Overstappen naar een ander kantoor heeft voor jou en/of de belastingdienst geen enkele consequentie, daar zij er vanuit gaan dat elke belasting consulent, accountant of boekhouder of anderzijds, conform de wet- en regelgeving zijn werkzaamheden verricht.

Overstappen is GRATIS en nog nooit zo eenvoudig geweest klik hier!

Wat zijn nu je administratieve kosten voor je B.V.?

Boek jij online zelf je administratie, dan zijn wij jouw partner!
Wij hebben maar één doel! Jouw administratieve lasten te verlagen!

Bij VDG & Partners, betaal jij voor een jaarrekening € 299,00 en voor het verzorgen van de deponering bij de KvK en jouw VPB aangifte rekenen wij € 100,00. Totaal slechts € 399,00 voor je B.V. ex. BTW

Nog niet online?

Dan kunnen wij jou daarbij helpen. Zeker als je sowieso niets hebt met zelf je administratie voeren. Klik hier en je zult verbaast zijn van de maandelijkse kosten en last but not least het gemak en online overzicht, plus geen gesjouw meer met ordners naar je boekhouder.

Met één telefoontje en je bent overgestapt. Bel mij gerust:  0638 565 459
of mail: rob@vdg-en-partners.nl