De jaarrekening uitbesteden

Voor ondernemers is het afhankelijk van de bedrijfsvorm noodzakelijk om aan het einde van het jaar een jaarrekening te hebben. Dit komt niet op een dag meer of minder, maar uiteindelijk moet er conform de wetgeving een jaarrekening beschikbaar zijn. Deze jaarrekening samenstellen kan naargelang de complexiteit van de administratie heel veel tijd kosten, tijd die u kunt besparen.

Bij het samenstellen van de jaarrekening worden alle financiële stromen naast elkaar gelegd en in een overzichtelijk rapport gepresenteerd. Hoe groter het bedrijf is, hoe complexer de jaarrekening wordt en de kans op fouten is dan vrij groot. Dat is niet wat u hebben wilt en daarom is het advies om de jaarrekening uit te besteden aan een specialist.

VDG & Partners is uw specialist voor het opstellen van de jaarrekening, tegen een zeer scherp tarief!

Voor wie is een jaarrekening verplicht?

Er zijn in Nederland verschillende bedrijfsvormen mogelijk en niet voor elke vorm is een jaarrekening een verplichting. ZZP’ers, eenmanszaken en V.O.F.’s zijn vrijgesteld van deze verplichting, dus het is geheel aan u om de overweging te maken als u in deze categorie valt. Wij raden een jaarrekening overigens in elke bedrijfsvorm aan, omdat dit op een goede manier uw resultaten inzichtelijk maakt.

Dit helpt ook weer bij de aangifte van de persoonlijke belastingen en misschien belangrijker nog, het kan u op termijn helpen. Banken zullen namelijk aan kleine ondernemingen niet zo snel een krediet verstrekken als er geen jaarrekening beschikbaar is. Er is dan immers niks als basis om op te bouwen. Heeft u op termijn een investering nodig? Wilt u met de bank rond de tafel? Zorg dat u tijdig alles op orde heeft en laat VDG & Partners de jaarrekening verzorgen.

Meer dan alleen jaarrekeningen

VDG & Partners is een specialist in de jaarrekening opstellen, maar daar houden onze diensten vanzelfsprekend niet bij op. Wij kunnen u in allerlei financiële aspecten adviseren op accountantsniveau, waarbij wij kijken naar wegen om uw bedrijf nóg succesvoller te maken. Wij kennen alle ins- en outs, waardoor u al snel zult merken dat u van onze expertise zult profiteren.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak én ervaring op de werkvloer, weten we precies de aansluiting te vinden met uw bedrijf. VDG & Partners is benaderbaar, transparant, denkt met u mee en zoekt naar de meest effectieve en efficiënte aanpak. Maar het is geheel aan u. U kunt natuurlijk ook enkel even aankloppen voor alleen een jaarrekening maken.

Van meer diensten gebruikmaken of advies inwinnen? Dat kan natuurlijk ook, neem contact met ons op om samen met ons te bekijken waar we u kunnen helpen. VDG & Partners is uw specialist in de jaarrekening, administratieve zaken, belastingaangiftes en alle andere dingen die hierbij komen kijken.

U kunt ons van maandag tot vrijdag bereiken op +31 (0) 638 565 459 of gebruik ons contactformulier.