Laat uw jaarrekening opstellen

Aan het einde van het jaar sluit u de boekhouding af en bij verschillende bedrijfsvormen is het een wettelijke verplichting om nadien te beschikken over een jaarrekening. Daarin wordt de balans opgemaakt en de stand van zaken is zodoende erg inzichtelijk. Uw jaarrekening opstellen kan echter een uitdaging vormen en als het niet uw ‘core-business’ is, dan zal dat al snel als zonde van de tijd aanvoelen.

Geen nood, laat uw jaarrekening opstellen door een expert. VDG & Partners is gespecialiseerd in onder andere de jaarrekening opstellen die wij op basis van uw administratie in orde maken. U levert alles bij ons aan en wij maken het voor u in orde. Dit scheelt u een hoop tijd, u weet dat het goed gaat en u krijgt na afloop een duidelijk rapport waar u wat mee kan.

Een samenstellingsverklaring bij uw jaarrekening

Als wij voor u de jaarrekening mogen maken, dan zullen wij er een samenstellingsverklaring aan toevoegen. Dit vormt een bevestiging op de jaarrekening dat deze door ons met zorgvuldigheid is samengesteld en daardoor dient het als een soort garantie. Dit vanzelfsprekend conform de geldende wet- en regelgeving.

Dit is overigens geen verplichting bij eenmanszaken of MKB’s met een bescheiden omzet, maar het kan wel van pas komen in combinatie met de jaarrekening om extra krediet aan te vragen of als u bijvoorbeeld uw onderneming wilt verkopen. Daarin kunnen wij u overigens adviseren, want VDG & Partners is meer dan alleen uw adres voor een jaarrekening opstellen.

Onze diensten

Bij VDG & Partners kunt u ook terecht met uw gehele boekhouding. Dat maakt een jaarrekening opstellen bovendien gemakkelijker, gezien we al inzicht op de financiële situatie hebben. Hierdoor zullen wij snel de jaarrekening paraat hebben zodra het jaar voorbij is, zodat u een heldere balans gepresenteerd krijgt. Zo ziet u gelijk de resultaten van het voorbije jaar.

Naast de jaarrekening opstellen en de boekhouding uitbesteden kunt u ook bij ons terecht voor belastingaangiftes, een businessplan en alle andere administratieve zaken die bij een onderneming komen kijken. Doordat wij zelf ook op de werkvloer hebben gestaan, weten we aan beide kanten alles van het dagelijkse reilen en zeilen af en dat werkt in uw voordeel.

Uitgebreide expertise

U kunt altijd bij ons aankloppen voor de jaarrekening opstellen, alsook andere administratieve zaken. Dat is echter niet waar onze dienstverlening stopt, want wij beschikken over een netwerk van specialisten die u kunnen adviseren in sales, marketing en automatisering, waardoor wij van A tot Z weten hoe we een zaak moeten draaien.

Dat maakt het voor u gunstig, want VDG & Partners is hiermee uw aanspreekpunt voor veel meer dan alleen een jaarrekening opstellen. Maar het is uiteraard geheel aan u. Heeft u voldoende aan onze dienst omtrent een jaarrekening opstellen? Wij gaan graag voor u aan de slag! Meer weten over onze aanvullende diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.