Laat uw jaarrekening maken door een specialist

Is het weer tijd voor de jaarrekening? Laat uw jaarrekening maken door VDG & Partners, wij zijn daarin uw expert. Op basis van de financiële administratie over het afgelopen jaar stellen wij de jaarrekening op en presenteren dat u in een helder en overzichtelijk rapport. Hierdoor heeft u een efficiënt document bij de hand waarop u precies de balans, inkomsten, uitgaven en alle andere financiële stromen van uw bedrijf kunt zien.

Een jaarrekening maken kan best een complexe aangelegenheid zijn, want dat is natuurlijk afhankelijk van hoe uitgebreid uw administratie is. Naarmate het bedrijf groter is, zal de administratie uitgebreider zijn en dan is het al snel verstandig om het uit te besteden. Ook daarin kan VDG & Partners u helpen, dit met een effectief middel tot online boekhouden. Aan het eind van het jaar kunnen wij bovendien op basis daarvan de jaarrekening maken.

Bespaar veel tijd

De administratie van uw bedrijf is niet iets waar u zich dagelijks mee bezighoudt of wil houden, dat vormt immers niet de kerntaak van uw onderneming. Daarom is het prettig om een specialist in de arm te nemen die dit voor u verzorgt. Het kan echter voordeliger en dat is met digitaal boekhouden dat u tegen een scherp tarief bij VDG & Partners kunt afnemen.

U heeft direct inzicht op de laatste stand van zaken via de (mobiele) app en het bijwerken gaat zeer vlot. Hierdoor kan u uw administratie op een praktische manier up-to-date houden en dat maakt het verzorgen van de jaarrekening voor ons nog gemakkelijker, omdat het allemaal samenhangt. Dit bespaart u een hoop tijd en ook kosten, want u heeft het veel meer zelf in de hand.

Jaarrekening maken

Direct overzicht met de jaarrekening

Bij de aanlevering van een correcte balans en winst & verliesrekening, eventueel via onze digitale boekhoud methodes, kunnen wij voor u aan de slag. Op basis van alle informatie zullen wij een jaarrekening maken die alles omvat, waardoor u direct klaar bent. Dit tegen een scherp en vast tarief, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en wij kunnen u ook nadien ondersteunen.

Na de jaarrekening maken kunnen wij u namelijk ook helpen bij de belastingaangifte over het voorgaande jaar. Doet u dat liever zelf, ook prima. Wij volgen u in al uw wensen en dat betekent ook dat u uitsluitend voor de jaarrekening opstellen bij ons kunt aankloppen. Als u alleen dat nodig heeft, daar waar wij niet eerder hebben samengewerkt, dan bent u van harte welkom.

Aanvullende diensten
Wij gaan graag voor u aan de slag met betrekking tot de jaarrekening maken, maar wij ondersteunen u ook bij belastingaangiftes en voorzien u in boekhoudsoftware. Zoekt u een sales, marketing of automatiseringsspecialist? Ook dan kunnen wij u helpen. VDG & Partners beschikt over een netwerk met expertises in diverse vakgebieden, waardoor wij uw partner in de breedste zin van het woord zijn.

Wij spreken de taal van de ondernemer en zullen daarom altijd een goede aansluiting op u vinden. Meer weten? Advies inwinnen of een jaarrekening laten maken? Neem contact met ons op!