Rapportage modules

Menig ondernemer is bekent met de rapportage modules, maar zag dit stukje automatisering nooit terug in zijn factuur. Hij durft het ook niet aan dit zelf te gaan doen, daar een jaarrekening opstellen vanuit een rapportagemodule ook best ingewikkeld kan zijn, als je niet die boekhoudkundige kennis in huis heb om het allemaal vlekkeloos op het vorig boekjaar te laten aansluiten en al helemaal indien u niet bekend bent in de wereld van de minimum eisen voor de samenstelling van jaarrekeningen.

Eerlijke calculatie

Net als je Accountant/Boekhouder, die alle met rapportage modules werken, importeren wij de cijfers vanuit een Excel sheet en/of boekhoudprogramma in onze rapportage module en met één druk op de knop is in feite de jaarrekening samengesteld. Zo’n rapportage module is ook niet geheel gratis en natuurlijk gaan hier een aantal controles, die enige tijd vergen, aan vooraf, daar de cijfers wel moeten aansluiten bij het vorig boekjaar en daar heb je terdege boekhoudkundige kennis voor nodig. Door onze jaren lange ervaring weten wij, dat wij met ons tarief vanaf € 299,00 voor het samenstellen van een Jaarrekening en op accountantsniveau, een heel scherp tarief, maar wel op basis van een eerlijke urendeclaratie, hebben neergezet!

Wij komen de jaarrekening niet bij jou op het bedrijf bespreken, maar kunnen, indien gewenst, de cijfers telefonisch bespreken en toelichten. Dit laatste is bij ons tarief inbegrepen.

 

 

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Wij hebben geen duur en statig kantoor, omdat wij een online kantoor zijn voor online ondernemers. In ons netwerk hebben wij vakmensen met de nodige disciplines, waarmee al uw eventuele vragen beantwoord kunnen worden. Dit maakt de overheadkosten voor ons beheersbaar, waardoor wij scherpe tarieven kunnen hanteren. De gemiddelde ondernemer van nu, vaak goed geschoold, kent het voordeel van online werken…

U bent van harte welkom bij de VDG & Partners

Vul nu het onderstaand formulier in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen. Alvast bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

 

 

 

 

jaja