Businessplannen

Het maken van een businessplan vergt enige expertise van het presenteren van de cijfers, daar de geldgevers in eerste instantie deze cijfers lek willen schieten. Wij kunnen jouw met onze ervaring van meer dan 20 jaar vertellen dat dit bij ons nog nooit is gebeurd, zodat u met een gerust hart de opdracht kunt verstrekken voor het maken van uw businessplan met een liquiditeits- en exploitatiebegroting, inclusief de balansen, ongeacht in welke branche uw opereert.

VDG & Partners levert een volledig op maat geschreven ondernemersplan, geheel toegesneden op de wensen van de ondernemer. Ons dienstenaanbod is afgestemd op zowel startende ondernemers als bestaande organisaties die een nieuwe fase ingaan of een koersverandering willen realiseren. VDG & Partners werkt door heel Nederland en het doel van onze organisatie is om u optimaal te ondersteunen bij het realiseren van een gestructureerd ondernemingsplan, waarmee u in staat wordt gesteld om uw dromen daadwerkelijk te verwezenlijken. Met de ervaring van VDG & Partners met een bedrijfskundige, financiële als sterke commerciële achtergrond kunnen wij een professioneel ondernemingsplan, ook wel bekend als businessplan of bedrijfsplan succesvol op te stellen, waardoor wij u de garantie geven dat het ondernemersplan zowel aan uw wensen als aan de wensen van de bank of investeerder voldoet.

Marketing – Bedrijfs- en Algemeen Advies

Wilt u een second opinion of algemeen advies inzake uw bedrijfsvoering, marketing, uw boekhouder en/of accountant voor optimalisering van uw bedrijf bel ons dan gerust op 0638 565 459 

Welke mogelijkheden hebt u, hoe kunnen we dat slim voor u organiseren en welke stappen kunt u het beste ondernemen?

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in reorganisaties en het optimaliseren van MKB bedrijven en daarmee kunt u uw voordeel doen!

VDG & Patners