Automatiseer je boekhouding met Scan & Herken

Heb jij niets met boekhouden, maar wil eigenlijk wel dagelijks up-to-date zijn met je boekhouding, dan zijn wij jouw partner. Wij hebben de beste en goedkoopste oplossing van Nederland voor jouw boekhouding, door je boekhouding te automatiseren.

Hoe werkt Scan & Herken?

Nu heel eenvoudig, je mailt dagelijks of minimaal wekelijks je facturen als PDF naar 123456herken@e-Boekhouden.nl (dit is een voorbeeld email adres) en wij zorgen dat dit correct wordt verwerkt. Tip vraag aan je leverancier of hij voortaan de factuur als PDF als CC wil versturen naar 123456herken@e-Boekhouden.nl 

Heb je onderweg een benzine of lunch bon: maak met de e-boekhouden App een foto en upload deze naar je administratie. Wil je hem op kantoor scannen en mailen, dat kan natuurlijk ook net als de facturen die je per post hebt ontvangen.

Met e-boekhouden heb je ook de mogelijkheid een koppeling te maken met je bank en wij zorgen ook dat alle bankboekingen die niet automatisch worden verwerkt, correct en foutloos worden geboekt en jij hebt dagelijks online inzicht!

Overstappen is GRATIS en nog nooit zo eenvoudig geweest klik hier!

Jouw voordeel!

Door online op de meest effectieve en simpele wijze jouw administratie aan ons tegen de minimale kosten uit te besteden bespaar je veel tijd en geld.

Je hoeft niet meer maandelijks naar je boekhouder te rijden en een maand te wachten of alles is ingeboekt! Ook geen gesjouw meer met je ordners! Je kunt geen bon meer kwijtraken en online heb je dagelijks inzicht in je cijfers!

And last but not least je bespaart heel veel tijd en geld!

Ja, dat wil jij toch ook, dagelijks overzicht, geen administratieve rompslomp meer hebben, heerlijk toch! Het enige wat je nog moet doen is een offerte aanvragen en dat doe je door je N.A.W. gegevens te mailen aan info@vdg-en-partners.nl met de tekst, ja, ik wil ook mijn administratieve processen automatiseren.

Welkom bij de VDG & Partners.

  • wilt u online meekijken, dan is de meerprijs € 7,95 
  • Wilt u online factureren, dan is de meerprijs € 6,95

Heb jij een Holding

Heb jij een holding waar je zelf de boekingen heb gedaan of moeten de loonjournaal posten nog geboekt worden, dan kunnen wij jou daarmee helpen, waarna wij je jaarrekening kunnen samenstellen voor € 299,00

Benieuwd wat jij bij ons gaat betalen? Bel dan direct 0638 565 459

Je bent van harte welkom bij de VDG & Partners

Alle genoemde prijzen zijn EX. BTW

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.