Door automatisering een perfecte boekhouding

Heb jij niets met boekhouden, maar toch 24/7 je administratie op orde hebben, dan zijn wij jouw partner. Wij zijn geautomatiseerd met de software van morgen en kunnen daarom jou de beste aanbieding doen van Nederland. Als jij een document kunt scannen en mailen, dan doen wij de rest, wij ontzorgen je van A tot Z voor een verassend lage prijs. Wil jij weten wat jij gaat betalen bel dan 0638 565 459

Met de App, “Yuki assistant” heb je ook gelijk inzicht in Online samenwerken en communicatie – Financiële monitor – Offertes – Automatische herinneringen en aanmaningen – Uitgebreide en geautomatiseerde klant- en relatiebeheer (CRM).

Je administratie zelf doen of uit besteden?

Hebt jij 5.000 mutaties en doe jij zelf de administratie, dan levert dat 100 improductieve uren op. Een medewerkster kost jaarlijks € 2.515,00 plus de abonnementskosten van de software a € 480,00 is totaal € 2.995,00

Wij kunnen jou ontzorgen voor € 3.693,45 per jaar, maar dat is dan wel inclusief BTW en VPB aangifte, het samenstellen van de jaarrekening en het deponering van de jaarrekening bij de KvK.

Maak zelf ook deze kosten en baten analyse!

Hoe werkt die automatisering?

Nu heel eenvoudig, je mailt dagelijks of minimaal wekelijks je facturen als PDF naar jouwnaam@yukiworks.nl en wij zorgen dat dit zoveel mogelijk geautomatiseerd wordt verwerkt, waardoor je een perfecte administratie krijgt. Tip vraag aan je leverancier of hij voortaan de factuur als PDF als CC wil versturen naar jouwnaam@yukiworks.nl 

Heb je onderweg een benzine of lunch bon, maak dan met de Yuki Assistant App een foto die automatisch in je administratie komt. 

Met Yuki boekhouden heb je ook de mogelijkheid een koppeling te maken met je bank, Mollie, kassasystemen, noem maar op of het kan en alles wordt correct en foutloos geboekt en jij hebt dagelijks online inzicht!

 

 

Waarom is 24/7 en automatiseren zo belangrijk?

24/7 weten waar je financieel staat, geeft meer rust waardoor je beter kunt presteren!

Uit de praktijk is namelijk gebleken, dat alle bedrijven die failliet zijn gegaan of in financiële moeilijkheden kwamen, een achterstand hadden in hun administratie.

Door 24/7 je administratie up-to-date te houden, heb je in Yuki een monitor die een overzicht geeft van de financiële status van jouw bedrijf, zodat je in één oogopslag kunt zien hoe je er voor staat. VDG & Partners wil graag zaken doen met ondernemers die het belang van een up-to-date administratie onderkennen en de discipline hebben om ook dagelijks hun bonnen en facturen te uploaden.

Jouw voordeel!

Facturen en bonnetjes die jij dagelijks upload, (dat is voor de meeste misschien 2 minuten per dag) komen automatisch terecht in jouw online archief die jij 24/7 kunt raadplegen van een administratie die ook 24/7 bij is!

Je hoeft niet meer maandelijks naar je boekhouder te rijden en een maand te wachten of alles is ingeboekt! Ook geen gesjouw meer met je ordners! Je kunt geen bon meer kwijtraken en online heb je dagelijks inzicht in je cijfers!

Met zoveel voordelen laat je toch direct jouw administratie door ons verzorgen tegen de minimale kosten. Bel 0638 565 459

And last but not least je bespaart heel veel tijd en geld!

Welkom bij VDG & Partners

Overstappen is GRATIS en nog nooit zo eenvoudig geweest klik hier!